26
Mart

ISJEKLA JE PO LICU: SUPRUGU ZDRAVKA ČOLIĆA NOŽEM NAPALA LJUBOMORNA OBOŽAVATELJKA

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

 

Arhiv
 

Iako je danas najveća zvijezda na ovim prostorima i već decenijama niže brojne uspjehe, ne sjeća se Zdravko Čolić baš svih događaja sa osmijehom.

 

Pogotovu jednog kada je obožavateljka iskočila iz publike i napala njegovu ženu Aleksandru, sa kojom je u braku od 2001. godine.

 

Naime, mnogi su se pitali zašto se Aleksandra, sa kojom Čolić ima dvije kćerke, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Jedan od razloga je incident koji se svojevremeno dogodio.

 
  • Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

 

  • Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga – rekao je pjevač.

Istočna Bosna