25
Juli

Hadžihafizbegović poručio Vjerici Radeti: Znaš li ko će ukopati Hatidžu, nesorto?

 
 

Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović je danas na komemoraciji u Srebrenici podsjetio i da se poznata glumica Angelina Jolie oglasila povodom smrti Hatidže Mehmedović što govori o veličini zločina koji se dogodio u Srebrenici, ali i drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

 

 

“Više ima bosanskohercegovačke države u Hatidžinoj šamiji nego u nekim poslaničkim klupama”, rekao je Hadžihafizbegović.

 

Poznati bh. glumac je danas tokom komemoracije Hatidži Mehmedović u Srebrenici prokomentarisao i morbidnu poruku Vjerice Radete, poslanice Srpske radikalne stranke u Skupštini Republike Srbije.

 

Hadžihafizbegović njeno ime nije želio ni spomenuti, nego je rekao:

 

“Razmišljao sam da li treba prljati skup s nesortom i ološem koji zahvaljujući društvenim mrežama mogu iz svojih mišijih rupa izaći te napisati nešto što će čitati cijeli svijet. Ne pada mi napamet da pominjem to ime institucionalne nesorte koja je objavila hoće li Hatidžu ukopati muž ili sinovi. Ponekad je merhamet kukavičluk, ali ovdje ne sjede kukavice”.

 

Hadžihafizbegović je poručio kako će Hatidžu ukopati cijeli civilizovan svijet, kako muslimani, tako i kršćani, pravoslavci, jevreji, Žene u crnom, Romi, eskimi… Ukopat će je, kako poručuje glumac, Srebrenica, Sarajevo, Tuzla, Mostar, Zenica, Bihać, Banja Luka, Trebinje, Doboj, Prijedor, Bijeljina, Pariz, New York, London, Zagreb i Beograd.

 

“Eto ko će Hatidžu ukopati, nesorto. Ukopat će je ljudi koji se gnušaju zla”, poručio je Hadžihafizbegović, te dodao:

 

 

“Ti si nesorto fenomen. Ti si se rodila i odmah ukopala, jer oni koji te podržavaju ne pripadaju ljudskoj vrsti. Tebe mogu iskopati, jer ti si, zlotvorko, davno zakopana”, poručio je Hadžihafizbegović.

Last modified on utorak, 04 Juni 2019 18:57

Istočna Bosna