22
Mart

Direktor bolnice u Zagrebu: Nije dijete mrtvo, reanimirali smo ga! Pokušavamo ga spasiti

Published in Svijet
 
FOTO: AA

Direktor Klaićeve bolnice u Zagrebu javlja da 15-godišnje dijete nije preminulo te da mu još uvijek pokušavaju spasiti život! Rekao je to za N1 televiziju.

 

Ranije su hrvatski mediji prenijeli vijest da je 15-godišnje dijete prva žrtva zemljotresa u Zagrebu, što je, kako je tada navedeno, potvrđeno Hini u Zavodu za Hitnu medicinu Grada Zagreba.

- Dobili smo dojavu o urušavanju zgrade u Đorđićevoj 13. Ekipa hitne pomoći je izašla na teren i našla teško povrijeđeno dijete koje više nije pokazivalo znakove života - rekao je Žarko Rašić, direktor Zavoda za hitnu medicinu, piše Index.

Objavljeno je da je dijete prevezeno u Kliniku za dječije bolesti u Klaićevoj, gdje je konstatirana njegova smrt, no direktor Klaićeve bolnice to je demantirao, kazavši kako se djetetu bore za život.

Na području Zagreba nakon jutrošnja dva jaka zemljotresa, od 5,3 i 5 stepeni po Richteru, ima zarobljenih osoba u stanovima, potvrdili su vatrogasci. Hrvatski mediji pišu da se nakon ovih zemljotresa danas sastaje cijeli državni vrh.