11
Mart

ZBOG KORONAVIRUSA ODGOĐEN KONCERT GRUPE HELEM NEJSE

Published in BiH

Zbog pojave i širenja Korona virusa u Bosni i Hercegovini privremeno je odgođen i sarajevski koncert grupe Helem Nejse, koji se 21. marta trebao održati u Domu mladih.

 

Arhiv
 
  • Drage naše, dragi naši, zbog alarmantne situacije i prevencije od širenja koronavirusa, primorani smo odgoditi zakazani koncert u Domu mladih. Planirani koncert će se održati čim se situacija počne smirivati, a o tome ćete biti blagovremeno obaviješteni. Budite dobri, poštujte mjere kriznog štaba, perite ruke, jedite zdravo i nemojte paničiti. Mislimo na vas, volimo vas puno i jedva čekamo novi datum – izjavila je ekipa iz Helem Nejsea.

Podsjetimo, 21. marta Helem Nejse je pod etiketom Red Bull Presents u Domu mladih trebao promovisati novi album “Gluten tag”. Ipak, fanovi ove sve popularnije grupe imat će priliku čuti novi materijal i bez koncerta, jer će “Gluten tag” pod etiketom Croatia Recordsa na tržište izaći 15. marta, dok će datum koncerta biti objavljen naknadno.

 

  • Širenje virusa ne može zaustaviti izlazak albuma ‘Gluten Tag’, tako da budite uz svoje uređaje u nedjelju 15. marta jer album će biti online na svim digitalnim servisima. U nadi da će naše nove pjesme unijeti barem malo vedrine u ove teške korona dane, šaljemo vam velike pozdrave iz HN stožera – poručuje Helem Nejse.

Istočna Bosna