21
Mart

Pogledajte kako izgleda Bilino Polje iz zraka uoči utakmice, traje završno ušminkavanje

Published in BiH

Stadion Bilino Polje spreman dočekuje utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Ukrajine, a danas u popodnevnim satima vršeno je posljednje dotjerivanje travnjaka.


Zmajevi će od 20:45 dočekati Ukrajinu u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. U slučaju pobjede, u finalu ćemo na Grbavici igrati protiv Izraela ili Islanda.

 

Očekuje se velika podrška reprezentaciji BiH večeras jer je u rekordnom roku prodato sve ulaznica što je pušteno u prodaju. Zbog snage Ukrajinaca, Zmajevima je potrebna što veća podrška, ali i da se duel odigra u adekvatnim uvjetima.

 

Za to su se pobrinuli organizatori utakmice koji su danas vršili i posljednje pripreme terena za večerašnji duel. Kako zenički stadion izgleda iz zraka nekoliko sati prije utakmice, možete pogledati na našim fotografijama.


Utakmica na Bilinom Polju igra se večeras s početkom u 20:45 uz direktan TV prijenos na BHT-u te u tekstualnom prijenosu na Klix.ba.

 

Na portalu Klix.ba tokom cijelog dana moći ćete pratiti sadržaj posvećen utakmici iz Zenice, uključujući i videoankete građana, očekivanja i atmosferu s ulica. Vaša očekivanja možete izraziti u našoj anketi pri vrhu članka.

Istočna Bosna