16
Septembar

Tuzla: Obilježena sedma godišnjica porodilišta Plave poliklinike - FOTO

Published in BiH
Sada već davnog 4. septembra 2016. godine rođena je prva beba u porodilištu Plave poliklinike. Od tog datuma prošlo je sedam godina. Danas se Plava Medical Group može pohvaliti podatkom od preko hiljadu i 500 porođaja, a kako navode iz ove zdravstvene ustanove, sa trendom rasta povjerenja budućih majki.
 
baby4
 
 
“Mi smo krenuli sa malim brojem porođaja, jer u početku niko nije znao za naše porodilište, a i oni koji su znali malo su bili skeptični u početku, međutim, kroz godine su se uvjerili u kvalitet našeg rada, da mogu imati povjerenje  i da živote svoje i živote nerođenih beba povjeriti u naše ruke. Svake godine se kod nas povećava broj porođaja, što je nama dokaz da dobro radimo i mi smo zbog toga sretni“ rekla je Fatima Klepić Dautbašić, šefica porodilišta u Plavoj bolnici 
 
Kako bi se svim majkama zahvalili što su upravo donošenje novog života povjerili njima ,Plava Medical Group danas je organizovala simboličnu zabavu pod nazivom „Baby party“.gdje su za  najmlađe pripremili razne igre. Svoje povjerenje i to dvaputa dala je majka Maida Ibralić koja se prvi put porodila 2009. , a drugi 2023. godine.  
 
baby5
 
 
„Što se tiče iskustva ja sam prezadovoljna. osoblje je jako ljubazno i nivou i sve pohvale. Svim budućim majkama preporučujem da dođu u Plavu poliklinku i da se nemaju čega ustručavati ni brinuti i da je to dobro iskustvo“ dodala je Maida Ibralić, majka 
 
Povjerenje su dale i druge majke koje za porodilište Plave poliklinike, ali i u cjelosti Plava Medical Group imaju samo riječi hvale. 
 
„Ne da sam zadovoljna, nego sam prezadovoljna i dalje sam njihov klijent i za sve što treba vraćam se u Plavoj poliklinici.“ nastavila je Azra Junuzović Topčagić 
 
“Ja sam cjelokupnim iskustvom sa porodom prezadovoljna i definitivno iskustvo za koje se nadam da ću ponoviti, samo Bože zdravlja. Definitivno od svih tretmana, prezadovoljna sam“ zaključila je Nerma Hrvačić Imamović.  
 
Obzirom da Porodilište Plave poliklinike kroz godine stiče sve veće povjerenje, iz ove zdravstvene ustanove nastoje da budućim majkama omoguće što kvalitetnijju i najbolju medicinsku uslugu u svijetu, a sve zbog toga da trudnice i porodilje iz Porodilišta Plave poliklinike izađu sa osmijehom na licu.
 
baby7.jpg
 
Last modified on subota, 16 Septembar 2023 19:20

Istočna Bosna