21
Januar

Na mjestu ubistva muškarca iz Ljubljane pronađeno mnogo novca, navodno bio u sukobu s mafijom

Published in Svijet

U Ljubljani jučer je ubijen 34-godišnji muškarac, a policija još uvijek traga za počiniteljem, javljaju slovenski mediji. Policija je na mjestu zločina pronašla veću količinu novca.

 

Ubojica je visok oko 170 centimetara, nosio je tamnu odjeću te je bio maskiran. S mjesta događaja u ljubljanskom Viču pješke je pobjegao prema Rožnoj dolini.



Policija je na mjestu zločina pronašla veću količinu novca. Ubijeni 34-godišnjak iz Ljubljane nije bio slučajna meta jer je na njega pucano još u aprilu 2020. godine. Tada je bio naoružan i uzvratio je.

 

Policija je jučer oko 15 sati obaviještena o incidentu na području Viča u kojem je ubijen 34-godišnjak. Policija je na licu mjesta zatekla teško ozlijeđenog muškarca, koji je od zadobivenih teških povreda ubrzo preminuo na licu mjesta. Muškarac je ozlijeđen vatrenim oružjem, objavila je ljubljanska policija.

 

Prema izjavama svjedoka, žrtva je navodno upucana ispred maloljetnog djeteta koje je sjedilo na stražnjem sjedištu. Upucana žrtva ležala je nasred ulice, dok je maskirani počinitelj navodno dugo čekao žrtvu na ulici.

 

Kako neslužbeno doznaje Večer, ubijeni je bio u sukobu sa slovenskim dijelom Kavaškog klana.

Istočna Bosna