27
Mart

PATOLOŠKI JE ZALJUBLJEN U MENE: ANABELA UNIŠTILA GAGIJA

Prvi snimak obilježili su Gagi Đogani i Anabela Atijas, nakon kog su komentarisali, pa je Atijasova došla do zaključka da Gagi i dalje ima emocije prema njoj, ali i pomenula duet koji su imali, dok je trajala “Zadruga 2”.

 

Đogani je ispričao da je Luna finansirala njihovu zajedničku pjesmu, ali kada je Đoganijeva ponovo ušla u Belu kuću njih dvoje su se ponovo razdvojili. Gagi je istakao da je njihova saradnja smetala Anabelinom suprugu Andreju Atijasu.

 

Dok je gledala snimak Anabela je sve vrijeme pričala da Gagi laže.

 
  • Pozdrav za mog Andreja, ti si car, volim te najviše na svijetu. On je meni rekao da je to sa Fanki G dobra fora, ja sam to uradila, ali da neću da se vratim u grupu već moji izleti u grupu mogu da budu samo ako meni odgovara. Andrej me jurio sa pjesmom kroz kuću da je čujem, ja sam mu rekla: “Ti njega ne poznaješ, neću sa tim čovjekom da stupam u poslovne odnose”. To je gazda, siledžija, ulazi u kuću, kao gazda, nema obraza što imam muža, kao da sam ja njegova robinja. Andrej je onda odustao. Onda je ušla Luna u Zadrugu i rekla mi da uradim to, radi se o 2.500 eura. Uradili smo pjesmu, nikada nas niko nije zvao za nastup, nijedan nastup nam nije napravio. Andreju je to zasmetalo jer je meni to smetalo, ja sam Anabela i jasno sam rekla da neću da bacim 10 godina ulaganja u sebe. Ljudi su navikli na mene kao Anabelu, a bilo mi je zabranjeno da budem Fanki G, to mi je smetalo. Moj i njegov odnos nikada nije bio čist, ja sam trpjela sve godine to što mi je ostalo nedorečeno. Andrej nikada nije bio ljubomoran, samo je štitio moje interese. U Amidži smo otišli zbog moje svađe sa Andrejom, tada sam pohvalila Andreja jer je on zadužen za to, na to me je ovaj čovjek izvrijeđao – navela je Anabela.
  • Rekla si da me je on obukao – dobacio je Gagi.
  • Ja sam mislila na tvoje zdravlje, da te on nije pronašao da bi bio mrtav. Otkad je on stilista? Samo prevrćeš stvari u svoju korist. Andrej je ekonomista, nije stilista. Veze sa životom nema. Shvatila sam da je on i dalje patološki zaljubljen i voli me – navela je Atijasova.
  • Volim te, ti znaš da sam ja zaljubljen – rekao je Gagi.
  • On nikad nije prestao da me voli, čak i kad sam tuđa žena – rekla je Anabela.

Istočna Bosna