03
Mart

MAJKA REDOVNO TRENIRA I PAZI NA KOŽU: ‘LJUDI MISLE DA MI JE 21-GODIŠNJA KĆERKA SESTRA’

Sonia Magnier (40), životna i poslovna savjetnica iz Irske, rekla je kako za nju i njenu kćerku Renee (21) stalno misle da su sestre. Ne samo da tako izgledaju već se često tako i ponašaju, prenosi Daily Mail.

 

 
 
 

Sonia, koja se udala prošle godine, kaže kako je tajna njenog izgleda u tome što je stalno okružena mladim djevojkama i u njezinom pozitivnom razmišljanju. Svoju liniju opravdava redovitim treniranjem: “Volim biti fit i zdrava pa odlazim u teretanu tri puta sedmično. Vježbam jogu i meditiram.”

 

Kada je pitaju koja je tajna lijepe kože Sonia otkriva: “Pazim na kožu i koristim jako kvalitetne proizvode. Vjerujem da lijepa koža dolazi kao rezultat zdravog života – dobre prehrane i puno vode. Oblačenje je također jako bitno, a tu mi pomaže Renee – uvijek mi iskreno kaže što misli prije nego kupim nešto. Još jedan plus su jako dobri geni koje sam nasljedila od majke.”

 

“Volimo shopping, ručkove i večere. Redovito odlazimo u grad i na odmore”, kaže kćerka.

 

 

 

 

“Renee uživa u tome što ima mladu mamu s kojom se može družiti”, tvrdi Sonia koja ima i sina i dodaje: “Ne izlazimo više toliko u klubove, nekako mi se više ne ide. Dovoljno sam izlazila u dvadesetima i sada bih radije vikend provela kod kuće. Previše nedjelja sam potrošila na mamurluk.”

Istočna Bosna