07
Maj

VEČERAS JE POSLJEDNJI SUPER MJESEC U 2020.: EVO KAKO ĆE TO UTJECATI NA NAŠE ŽIVOTE

7. maja pojavit će se pun Mesec na 17. stepenu Škorpije, koji je ujedno i posljednji Super Mjesec u godini. Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima.

 

 
 
 

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti. Dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

 

Donijet će nam neverovatnu ljepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji slijedi.

 

 

Ovaj Super Mjesec donijet će nam velike promjene koje imaju veliki uticaj na naš život.

 

Vrijeme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svetliju perspektivu.

 

Imat ćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi smirenost i bezbrižan period.

 

Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumjeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kako kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

 

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svijet melanholije i zbunjenosti, tako će nam i ovaj kraj Super Mjeseca donijeti nove ljepote i pobjede.

 

Ako uspiješ da pronađeš ljepotu u kraju, uspjet ćeš i da iskoračiš iz svoje zone komfora i privući ćeš dobre promjene u život.

 

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne ljepote, izazove, oluje i lijepe trenutke.

 

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmijeh, nasmiješite se. Zatvorite oči i obećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promjene.

 

Posljednji Super Mjesec u 2020. godini pojačava osjećaje – postajemo emotivniji. S druge strane, energija Škorpije podstiče vatreni temperament i odbrambeni stav. Imat ćete strah od povrijeđenih osjećaja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

 

Pun Mjesec u Škorpiji može da pomogne u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspjeh ili čine da se osejćamo blokirano i sputano.

 

Ako se prepustimo svojim osjećajima i ako dozvolimo sebi da obradimo emocije, doživjet ćemo oslobađanje od emotivnog tereta. Pun Mjesec u Škorpiji uvijek je poseban, jer označava da je transformacija uvokek moguća.

 

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.

 

 

Bez obzira na naš horoskopski znak, svi možemo da koristimo neku od mudrosti Škorpije. Ona nas potiče da donesemo transformaciju i izvršimo promjene u životu onde gdje je to najpotrebnije.

 

Energija Škorpije je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička pa tu energiju također možemo da iskoristimo za prilagođavanje svojoj intuiciji i tako zaštiti svoje energetsko polje.

 

Proveli smo toliko vremena u posljednjih nekoliko mjeseci brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

 

Dakle, u noći posljednjeg Super Mjeseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

Istočna Bosna