06
Maj

RAZVODE SE SEVERINA I IGOR?: RAZLOG JE BIZARAN

Severina i Igor Kojić definitivno se razvode, i to zbog Kebinog bazena! Hrvatska pop zvijezda boravila je u kući folk pjevača na Bežanijskoj kosi, da bi nedavno poslije žestoke svađe sa mužem Igorom spakovala kofere i otišla za Zagreb

 

 
 
 
 

Kako saznaje list Informer, kap koja je prelila čašu bila je kada je Seve tražila da se renovira Kebina kuća, da se razlupa bazen u dvorištu i u njega dopremi morska voda (?!)

 
  • Seve je van sebe otkad joj Milan Popović ne dozvoljava da vidi njihovog sina Aleksandra. Cijela porodica Kojić pružila joj je podršku u teškim trenucima. Primili su je u svoj dom tokom pandemije i rekli da ostane koliko god želi i da se ponaša kao da je u svojoj kući. E izgleda da je to Severina bukvalno shvatila – počinje priču izvor Informera blizak Kojićima i nastavlja:
  • Prvih nekoliko dana sve je bilo u najboljem redu, a onda je lista njenih zahtjeva postala sve veća. Rekla je Igoru da bi trebalo da razmisle o renoviranju kuće. Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako bi mogla na miru da se sunča i pravi lijepe fotografije za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega izlupaju, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E tada je Kojićima pukao film.

Keba je svom sinu rekao da malo smiri ženu i tu je nastao haos između supružnika.

 

  • Igor je razgovarao sa Seve i rekao joj da u ovom trenutku nije pametno da daju novac na renoviranje kuće i dvorišta. Keba neće još dugo nastupati zbog pandemije, njegova ušteđevina se uveliko krcka, a oni nemaju druge izvore prihoda. Tu su se žestoko posvađali, pa je Seve bijesno izletila iz kuće za vrijeme policijskog časa, zbog čega je morala da plati kaznu od 50.000 dinara – ističe naš sagovornik.

Svađe i pomirenja

 

Nedugo poslije toga Severina je spakovala stvari, napustila kuću Kojića i otišla pravo za Hrvatsku.

 

  • Sama je u Zagrebu proslavila svoj 48. rođendan. Sa Igorom se nije vidjela ni čula čak 21 dan. On je i dalje bijesan na nju zbog toga kako se ponašala kod njegovih roditelja u gostima. Igor i Seve su i ranije imali burne svađe i pomirenja, ali mi se čini da je ovoga puta stvar baš ozbiljna – zaključuje izvor Informera.