03
Maj

SNEŽANA ĐURIŠIĆ BRINE ZA NASLJEDNICU ZBOG VIRUSA: I DALJE STRIJEPIM ZA KĆERKU I UNUKE

Otkako je počela pandemija koronavirusa, Snežana Đurišić je s porodicom preduzela sve mjere predostrožnosti. Ali ne samo to.

 

Kurir
 
 

Ona je na dijelu pokazala i solidarnost u vanrednoj situaciji tako što je brinula o koleginici Lepoj Lukić. Pjevačica je u četvrtak održala koncert s kolegom Acom Lukasom.

 

Koliko vam je značilo to što ste mogli da nosite namirnice koleginici Lepoj Lukić?

 

 
  • Ne bih znala kako to da vam objasnim, osim da mi moje vaspitanje, pa i vjera, jednostavno nalažu da je pomoć nešto što činite da biste pomogli – ne da biste se osjećali dobro.

Vaša kćerka živi u New Yorku, gdje ima mnogo zaraženih, da li se plašite?

 

Kurir
  • Kao majka, navikla sam da stalno brinem, a sada još više, ali imam povjerenja u moju Maju da čini sve što je u njenoj moći da ovaj težak period provede u sigurnosti svoje porodice. Oni su svi dobro i hvala bogu na tehnologijama, pa možemo da se vidimo i čujemo kad god zaželimo, što smanjuje brigu.

Vaš partner Vanja Milošević je ljekar. Da li ste se plašili da on ne dobije virus?

 

  • Strahove nemam, ali je oprez uvijek prisutan. Vanja je profesionalac, koji radi sa profesionalcima i zna kako da se štiti i kako da štiti druge dok obavlja svoj posao. Kod kuće se i dalje pridržavamo svih mjera zaštite, pa onda nekako iracionalni strah gubi na snazi.

Koliko nas je pandemija promijenila?

 

  • Tek treba da obradimo informacije i osjećaje, nešto da naučimo, pa da, uz božju pomoć, primjenimo novo znanje i uđemo u proces promjene, kao planeta i kao pojedinci. Mislim da ćemo se promijeniti, od najmanje jedinice antitela u nama do čitave planete. Ali u zavisnosti od nas samih, promjenu posmatramo sa njene dobre ili loše strane. Imam vjeru da će sve teći u dobrom smjeru. kazala je pjevačica za srbijanski Kurir.

Istočna Bosna