07
April

Majka dječaka (3) koji se slučajno objesio, preminula na njegovom grobu

Published in Svijet

Majka malog Vuka B. koji se 2018. godine slučajno objesio dok se igrao, S.B (45) preminula je juče na njegovom grobu na Novom groblju u Beogradu.
Ona je otišla na grob sina danas oko 16 sati, bez obzira na to što je policijski čas u toku, a kada se nije vratila kući porodica je pozvala groblje. Crkvenjak je izašao na grobno mjesto, gdje je zatekao mrtvu.

 

Podsjetimo njen sin Vuk je 2018. godine nađen mrtav u porodičnom stanu u centru Beograda u Ulici Dragoslava Jovanovića 9. On je, dok se igrao u sobi, zakačio maramu oko svog vrata i kvake i tako, nažalost, stradao. Neposredno prije nego što je nastradao, mališan se igrao sa maramom u svojoj sobi. Bio je sam, a majka i dvije sestre bile su u drugoj sobi i čekale su da ga vode na trening.

 

- Vuk se u sobi igrao raznim igračkama, kao što je i obično radio. Negdje je vjerovatno našao maramu i desilo se to što se desilo. Ne znamo ni sami kako se to dogodilo, ne možemo još da vjerujemo da ga više nema - pričao je tada za Kurir stric nastradalog dječaka.

Istočna Bosna