08
Februar

MIRZETA JE OD MIRSADA IZ BANOVIĆA OTIŠLA U ILIJAŠ: VRATIO JE SUPRUGU, PA ZAVRŠIO U BOLNICI

Published in BiH

Nakon informacije da se Mirzeta Ibrahimović vratila svom nevjenčanom suprugu Mirsadu Terziću iz Banovića, “Avaz” saznaje detalje ove ljubavne priče.

 


 
 

Kako je otkrio naš izvor, Mirzeta se nije preudala u Visoko nego u Ilijaš, gdje je izvjesno vrijeme provela s čovjekom koji ju je maltretirao. Navodno je riječ o stolaru, koji je sklon čestom opijanju pa je u takvom stanju nerijetko fizički nasrtao na Mirzetu.

 

  • Mirsad je nju zvao svakog dana da mu se vrati. Ona mu je pričala kroz šta sve prolazi pa se mnogo sekirao zbog toga. Čovjek je imao čir na želucu, u cijeloj ovoj frci oko Mirzete i čir mu je pukao pa je bio i u bolnici. Sad, kad je izašao, namolio ju je da se vrati. Ona je pristala da se vrati kad je obećao da će biti bolji prema njoj – otkrio je naš izvor.

Mirsad Terzić i njegova nevjenčana supruga Mirzeta Ibrahimović izazvali su veliku pažnju poznanika u Banovićima kad su ih danas vidjeli zajedno. Oni su, kako priča naš sagovornik, sakupili nešto novca i poklonili ga Mirsadu kako bi Mirzetu odveo na pitu.

 

  • Bio je veoma sretan. Prije dva sata su došli. On je išao po nju u Ilijaš i doveo je. Prvo su šetali, a onda su otišli na pitu – rekao je naš izvor.

Istočna Bosna