11
Decembar

Crnadak: Niko nikad nije pokazao toliku monstruoznost i brutalnost kao SNSD

Published in BiH


Povodom objavljivanja snimka Ivana Begića oglasio se potpredsjednik PDP Igor Crnadak koji je kazao da je jučer zaista bio "historijski dan" jer niko nikad nije toliko nisko pao i pokazao toliku monstruoznost i brutalnost.

 

"Juče je zaista bio historijski dan u Republici Srpskoj, jer niko nikada u političkoj borbi nije pao toliko nisko i pokazao monstruoznost i brutalnost kakvu smo vidjeli jučer. Niko nije zaslužio ono sto je urađeno Ivanu Begiću i niko ne bi trebao da se onako poigrava sa ljudskim životima da smo normalno društvo", rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

 

Crnadak kaže da se jučer vidjelo koliko je zatrovano društvo postala RS nakon 15 godina vlasti SNSD-a i njihovih partnera.

 

"Politika 'džaba ti znanje i diploma ako nisi kod nas u stranci' uz promociju bahatosti i bezosjećajnosti ispostavlja račun Republici Srpskoj i njenim građanima. Nije im bilo dovoljno ono što su uradili jučer, pa su i noćas nastavili sa likovanjem iz najužeg partijskog i porodičnog vrha," kaže Crnadak.

 

Dodaje da su još jednom potvrdili da su u SNSD-u "najobičniji politički razbojnici", koji žele da u cijeloj RS uspostave svoj nehumani sistem u kojem se 'gazi preko mrtvih' da bi se došlo do još novca i moći.

 

"Zato će novoj vlasti u Republici Srpskoj biti mnogo lakše vratiti opljačkani novac u budžet, nego izliječiti društvo od posljedica onoga što smo trpili poslednjih 15 godina", ističe Crnadak.

 

Istočna Bosna