08
Novembar

Dodik prećutao najvažnije, Eskobar ga razotkrio!

Published in BiH

Dodik očito nije očekivao da će, nakon što je javnosti servirao izmišljeni razgovor sa Eskobarom a prećutao najvažnije, za par sati upravo Eskobar ispričati pravu istinu sa današnjeg sastanka. A ona glasi, citiram:  Dodik je spreman da povuče sve što se tiče vraćanja nadležnosti!

 
 
Dodik prećutao najvažnije, Eskobar ga razotkrio!

 

Kazao je ovo predsjednik SDS Mirko Šarović i upitao zašto Dodik nije ni pokušao demantovati izjavu Eskobara. 

 

„Zanimljivo je da Dodik ovu izjavu nije demantovao, jer to i ne može, nego po uobičajenoj metodi skretanja pažnje sa prave istine, nastavio je, preko svojih medija, blatiti Mirka Šarovića.  Zašto uopšte demantuje mene a ne Eskobara? Zato što su "u laži kratke noge", i što nakon ove zvanične izjave nije imao kuda“, navodi predsjednik SDS.

 

Danas smo svi svedočili, istakao je Šarović, jasnom razobličavanju još jedne smišljene manipulacije i prevare javnosti od strane  Milorada Dodika koju očito namjerava razvlačiti do izbora. 

 

„Naravno, pričajući nama jedno a međunarodnim zvaničnicima sasvim drugo. Uz sve ovo, novo što smo danas čuli jeste da će se u navodnom vraćanju nadležnosti, prvo ići na izradu nekakvih ‘akcijskih planova’ kao najnovijih paravana za krađu vremena. Opet - do izbora“, napominje Šarović.

 

(BN)

Istočna Bosna