21
April

DNEVNI HOROSKOP: MOGUĆE JE DA STE SKLONI GOJENJU

Ovan će imati dobar dan, Bik je opušten sa voljenom osobom, Lavu jep otreban san, Vodolija nervozna

 

 
 
 

OVAN

 

Očekuje vas veoma dobar dan za posao. Sve čega se budete dohvatili će vam sada ići od ruke. Voljena osoba će vam pokazati iskrena osjećanja koja ima prema vama. Moguće su veće promjene u vašoj vezi. Povedite računa o ishrani.

 

 BIK

 

 

Ostavljate dobar utisak na svoje nadređene koji bi u narednom periodu mogli da vam ponude nešto više. Maksimalno ste opušteni u odnosu sa voljenom osobom i lijepo se slažete. Povedite računa o zdravlju.

 

BLIZANCI

 

Očekuje vas prilika za nov posao ukoliko ste u potrazi za istim. Pred vama je povoljan period za promjene.Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da prema vama ima iskrena osjećanja. Moguće je da ste skloni gojenju.

 

RAK

 

Moguće je da ćete danas imati neke preokrete kada je u pitanju poslovno polje.Veoma ste emotivni i nije vam lako da sa voljenom osobom komunicirate bez tenzije. Nizak pritisak bi mogao da vas muči.

 

LAV

 

Povoljan je dan za pokretanje privatnog posla ili za donošenje odluke o novim projektima. Očekujete kontakt sa osobom na koju mislite. Možete da se nadate lijepim ljubavnim promjenama. Potreban vam je san.

 

DJEVICA

 

Dobit ćete mogućnost da dokažete svoje sposobnsti na poslovnom polju. Karijera vam je na prvom mjestu. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom sa kojom ste dugo u vezi. Bez problema sa zdravljem.

 

VAGA

 

Iako ste imali velika očekivanja, nije sve ispalo tako kako ste se nadali na poslu. Očekuje vas nepovoljan dan za ljubav. Nije vam lako da sa voljenom osobom ostvarite dobar odnos. Dobro se osjećate ali vas prati umor.

 

ŠKORPIJA

 

Možete da očekujete poslovnu ponudu koja će za vas u narednom periodu biti veoma zanimljiva. Osoba sa kojom provodite vrijeme je počela da se zaljubljuje u vas iako vi toga niste svjesni. Bez problema sa zdravljem.

 

STRIJELAC

 

Niste skloni pretjeranom zalaganju na poslu danas. Potrebno vam je neko vrijeme kako biste se odmorili. Povoljan je dan da se odnos sa vašim partnerom pokrene i da se još više zbližite. Povedite računa o probavi.

 

JARAC

 

Nije pretjerano povoljan dan za posao. Moguće je da ćete imati neke probleme. Komunikacija sa voljenom osobom postaje napeta i zbog toga ste prilično nezadovoljni danas. Mogući su problemi sa zubima.

 

VODOLIJA

 

Vaša nervoza će se negativno odraziti na vaše polje posla, o kojem bi trebali da povedete više računa. Vjerujete vašem partneru i spremni ste da sa njim donesete konkretnu odluku o zajednici.Moguće je da imate povećan apetit.

 

RIBE

 

Pred vama su neke kočnice na poslovnom polju. Budite mudri i strpljivi pa ćete uspjeti da ih otklonite…Potrudite se da provodite više vremena sa osobom do koje vam je stalo kako bi vam odnos bio bolji. Moguća je nesvjestica.

Istočna Bosna