28
Mart

PORODIČNI CIRKUS PRED TV KAMERAMA: ANABELA I GAGI ĐOGANI NASTAVLJAJU RATOVANJE

Gagi Đogani priznao je da je ukrao automobil u Švedskoj kako bi otišli na koncert, a i da su se poslije sami prijavili policiji.

 

 
 
 
  • Kad sam živIo u Švedskoj, strašno sam želIo da idem na koncert Majkla Džeksona, ali karte su bile jako skupe, a pritom je i put do tamo mnogo koštao – počeo je priču denser, ističući da se sve to događalo dok je njegova tadašnja supruga Anabela Atijas bila trudna, odnosno prije rođenja Lune Đogani.
  • Sestra je meni i bratu skupila pare za kartu jer je znala koliko smo žarko želeli da idemo, ali opet nismo imali za put. I onda je moj brat uzeo kola – nastavio je priču Gagi, što je Anabela ispratila uz podsmijeh poručujući da su automobil ukrali.
  • Moj brat je otvorio automobil žicom. I tako, krenuli smo, rezervoar je, na našu sreću, bio pun jer ne bismo inače imali za gorivo. Ja sam u jednom momentu sjeo za volan iako nisam nikad prije vozio. I, da zlo bude gore, zaustavio mi se auto baš kada je naišla policija. Oni su nas zaustavili, ali smo uspjeli to nekako da prođemo i odemo na koncert – ispričao je Đogani.
  • Kad se završio koncert, opet nismo imali pare da se vratimo nazad, pa smo se prijavili u policiju i priznali tu krađu. Švedski zakoni su takvi da su oni riješili to jer njima nije u interesu da neko ode iz njihove zemlje a da je prekršio zakon. To su nam skinuli od plata – dodao je.