22
Mart

TEŠKA NESREĆA KOD OKUČANA, ČETVERO MRTVIH

Published in Svijet

Sinoć u 3.12 sati u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o saobraćajnoj nesreći na autocesti A3, na sjevernoj strani u blizini Okučana.

 

Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su potvrdili istinitost dojave te utvrdili da se prevrnulo teretno vozilo nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema prvim potvrđenim informacijama četiri osobe su smrtno stradale, dok je više osoba ozlijeđeno.

 

U 4.10 sati, policijski službenici su privremeno zatvorili saobraćaj na sjevernoj traci autoceste, te potom u 5.20 sati i na južnoj traci autoceste, zbog mogućnosti prilaza vozilima žurnih službi i pružanja pomoći povriješenim osobama.
Povrijeđene osobe su zbrinute u bolnici u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

U toku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje uviđaja u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća te identitet stradalih i povrijeđenih osoba koje su se prema prvim informacijama nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila. Nakon obavljenog uviđaja, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom, poručili su iz policije.

Istočna Bosna