25
Mart

HANA HADŽIAVDAGIĆ PRIČALA O KORONI, PA JOJ POZNATI PJEVAČ PORUČIO: AUH, AL’ GA ZNAŠ IZVALITI

Hana Hadžiavdagić Tabaković je bosanskohercegovačkog muzičara Amela Ćurića (ali i mnoge druge) ostavila u čudu iznošenjem teorija zavjere na društvenim mrežama.

 

Instagram
 

Na Facebooku je osvanuo Hanin komentar o cijepljenju, koji je mnogima ostavio upitnike nad glavom.

 

  • A što ako odjednom smisle cjepivo pa po zakonu uvedu masovno cijepljenje pa nas obilježe ili tempiraju na određen broj godina života”, pisala je Hana pa nastavila sa svojim potpuno neutemeljenim teorijama. Smanjenje populacije koja ne pridonosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa”, lupala je.

A onda joj je odgovorio pjevač Amel Ćurić.

 

  • Auh, al ga i ti znaš izvaliti draga Hana-  započeo je.
  • Pa da su htjeli da nam skrate godine života ili da nas pobiju učinili bi to odavno. Evo ljudi živih i zdravih sa svim primljenim cjepivima koja postoje. Baš si ga zakucala sad s teorijom zavjere”, objasnio joj je.

Ona je zatim nastavila sa svojim neutemeljenim teorijama o koronavirusu za koji tvrdi da je “umjetnije da umjetnije ne može biti”.

 

 

Prije toga je i svoje pratitelje upitala bi li se cijepili ako se pronađe cjepivo.

 

A ako još postoje oni koji nisu ozbiljno shvatili situaciju oko koronavirusa (a izgleda da postoje), ponavljamo još jednom – ostanite kući  i slušajte upustva štabova i vlasti.

Istočna Bosna