26
Juni

OVO SU RASPLESANE ČEHINJE KOJE SVOJIM STASOM I POKRETIMA OSTAVLJAJU BEZ DAHA

Nastup čeških plesačica Wildcats Prague u Čakovcu rasplamsao je strasti  među prisutnima.

 

Ove talentirane dame nalaze se na turneji, a jedna od prvih destinacija bila je Čakovac.A da okupljeni gosti ne bi imali problema, pobrinuo se gazda kluba, koji je pripazio na diskreciju.

 

 

- Fotografiranje gostiju strogo je zabranjeno. Ne želimo slučajno izazvati nekim gostima probleme. Dame i njihove akrobacije se, naravno, smiju slobodno fotkati -  ispričao je vlasnik kluba gdje su nastupale za hrvatske medij.Češke gospođice, ono najbolje što Moravska i Bohemia mogu ponuditi, zadovoljile su apetite gostiju kluba. Ali one nisu obične plesačice...

 

- Jako puno truda ulažemo u svoje nastupe. Neki kažu da samo dođemo polugole, ali to nije istina. Svaki party imamo drukčije kostime, drukčije tačke... Puno vježbamo - pričaju talentirane Čehinje.

 

 

Cure najviše mogu naljutiti neugodni gosti u klubu.- Znaju nas uhvatiti ili pljesnuti po guzi, ali onda odmah dobiju svoje. Znamo se mi brinuti za sebe - rekle su Čehinje.

 

Sve cure odreda su u vezi i tvrde kako njihovi partneri nemaju nikakvih problema s ovom vrstom posla.- Shvaćaju da je to biznis. Da tako dobro zaradimo, dobro se provodimo i usput puno putujemo – ispričale su plesačice. (Hayat / Foto: 24. sata)

Istočna Bosna