15
Januar

OGLASILI SE MAJKA OGNJENA VRANJEŠA I MUŽ JELENE KARLEUŠE

Brojni mediji su jučer objavili eksplicitne fotografije na kojima je, navodno, Jelena Karleuša (40) te je time pokrenuta priča da pjevačica vara supruga nogometaša Duška Tošića (33) i to s Ognjenom Vranješom (29). Dok se Jelena pokušava izvući iz nezgodne situacije u kojoj se našla s nogometašima, iz Kine se javio njezin suprug Duško.

karleusa i vranjes


- Što da kažem. Bit ćemo još jači, a govna neka kenjaju - izjavio je Tošić za Kurir.

Jelena je na putu za Kinu, gdje će se pridružiti suprugu koji od prošle godine nastupa za kineskog prvoligaša Guangzhou R&F. S njom su i dvije maloljetne kćeri Nika i Atina s kojima je objavila fotografiju iz aviona.

O cijeloj aferi oglasio se i Vranješ, koji u priopćenju tvrdi da su on i njegova obitelj izloženi torturi, optužbama i prijetnjama od strane Karleuše i Tošića, koji su spremni na sve.

- Imam saznanja kako iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija. Neke od fotografija su ukradene s mog telefona, dorađene i plasirane tako da nude meni i mojoj obitelji - tvrdi pjevačica, koje ne odustaje od svoje strane priče.

Na sve se nadovezala i Vranješova majka. 

- Nije mi ugodno. Uopće ne želim komentirati je li točno ili nije. Pa jel' moj sin nekoga ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebala je voditi računa o tome. Trebam li ja voditi računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj susjed preko puta mene isto to radi. Je li to princ Charles, Jelena ili netko drugi, kao da me briga - rekla je za Blic majka Vranješ.(Hayat / Foto: Twitter, Facebook)