06
Februar

LUDILO U NAJAVI: BEKVALAC SPREMILA IZNENAĐENJE ZBOG KOJEG ĆE PUBLIKA BITI VRLO IZNENAĐENA

Published in Vijesti

Pop-zvijezda Nataša Bekvalac pojavila se na konferenciji povodom predstojećeg koncerta u “Štark areni”, koji je zakazala za 14. februar. Tom prilikom, ona je blistala u bijelom od glave do pete.

 


RAS Srbija
 

Čitav tim je zajedno sa Natašom spremio spektakl koji još nije viđen. Kako se saznaje, bina će biti duža, šira i viša čak i od eurovizijske, a masivni elementi poput led ekrana, zvučnika i čitave opreme doprinose još boljem utisku.

Koncert će biti podijeljen na četiri dijela, a čitava ekipa će promjeniti tačno 100 kostima. Zajedno sa njom na bini će biti 20 plesača u svakom trenutku.

  • Toliko je interesantan koncert i toliko ima scenskih pokreta da to ne može da se izbroji. Velika je bina i ona zahtijeva tu grandioznost u tehnici i ostalo. Pokušala sam da napravim balans između toga da koncert ne izgubi dušu i toga da bude stvarno muzički scenski spektakl. To je gromada od scene koja ne trpi kabaretsku atmosferu- kaže Nataša i dodaje:
  • Vukla sam sve vrijeme na svoju stranu i uspjela da isčupam do te mjere da će se u nekom momentu na koncertu pomisliti da me je sve pojelo. Mada, mislim da je najmoćnija energija i to je najveća sila. Iako sam mala, mogu dovoljno da isijam, piše Blic.rs.

Istočna Bosna