29
Decembar

Novogodišnja radost za mališane iz mjesta Glodi kod Zvornika

Published in Istočna Bosna
Prednovogodišnja atmosfera još je ljepša ako se podijeli sa drugima. Udijeliti lijepu riječ onome ko je željan razgovora, podijeliti dobro i zlo sa dragim osobama i malim darom izmamiti osmijeh na dječijem licu neprocjenjivo je blago koje možemo darovati uvijek i bez ograničenja. Veselo je danas bilo i na području opštine Zvornik, u mjestu Glodi, gdje je upriličena podjela novogodišnjih paketića za mališane. 
Tuzlarije
Sredstva za realizaciju ove humane akcije obezbijedili su Amel Ademović i Elvis Mahmutović koji su porijeklom iz ovih krajeva, ali sa trenutnom adresom u Švedskoj. Pomoć pri realizaciji ove akcije pružio je i naš kickboxer Mesud Selimović. 
 
 
Tuzlarije
- Djeca smo zatekli u mektebu kako vrijedno rade i uče. Disciplinirano čekanje u redu za paketić ne može ostaviti ravnodušnim nikoga, pogotovo ako se zna da se radi o djeci čiji su roditelji uglavnom nezaposleni. Stoga, ovakav znak pažnje prema našoj djeci vrijedan je svake hvale i djeca su se zaista obradovala. Bili su presretni kada su dobili poklone i zahvalili su se donatoru na ukazanoj pažnji, kazao je Selimović za Tuzlarije. 
Tuzlarije
Tuzlarije
Tuzlarije
S.P.

(tuzlarije.net)  

Istočna Bosna