Print this page
27
Novembar

Zvornik: Na lokalnom putu potukli se rođaci, sva trojica završili u bolnici

Published in Istočna Bosna

Policija je pretresla kuću i pomoćne objekte koje koriste navedena lica i pronašla predmete koji će poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku

Tri lica teže su povrijeđena u tuči na lokalnom putu u mjestu Trnovica kod Zvornika, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

U ovoj tuči povrijeđeni su lica čiji su inicijali Z.C. /56/ i D.C. /79/, kao i D.C. /54/, nakon čega su prevezena u Opštu bolnicu Zvornik na medicinsko zbrinjavanje.

Prema nezvaničnim informacija u tuči su učestvovali Drago C. (79) i njegov sin Zoran C. (56) sa jedne, te njihov rođak Drago C. (54) sa druge strane.

Policija je pretresla kuću i pomoćne objekte koje koriste navedena lica i pronašla predmete koji će poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku, dok je kod pedesetčetvorogodišnjeg lica D.C. pronađena automatska puška i određena količina municije.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv ovih lica biće podnesen izvještaj za krivična djela teška tjelesna povreda i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

 

IB.com