14
Novembar

Pretres u Zvorniku: Nađena municija, droga i telefoni

Published in Istočna Bosna

Policajci iz Zvornika su od petka oko 22:00 do danas oko 00:45 sati, zajedno sa policajcima iz Orašja izvršili pretrese na nekoliko lokacija na području PU Zvornik i tom prilikom pronađena je droga, municija, mobilni telefoni, registarske tablice i drugi predmeti.

 
- U petak oko 21,15 sati policajci iz Orašja uhapsili su i sproveli u PU Zvornik L.Š., D.J. i R.G., svi iz ovog grada, a za koje se sumnja da su 11. novembra izvršili tešku krađu na području koje operativno pokriva PU Orašje - navodi se u saopštenju PU Zvornik.

 

Kako se dodaje, na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje, od strane policajaca iz Zvornika i Orašja je izvršen pretres na lokacijama koriste uhapšeni i tom prilikom je pronađena opojna drogu, ukupne težine 12,2 grama, te nekoliko komada pištoljske municije, nekoliko mobilnih telefona, registarskih tablica, kao i drugih predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

 

- Sva sačinjena dokumentacija i izuzeti predmeti, zajedno sa L.Š., D.J. i R.G., su predati na dalje postupanje policajcima PU Orašje - zaključuje se u saopštenju.

 

(Avaz Foto:Ilustracija)