02
Juni

NASTAVLJAJU SE POLITIČKE TRZAVICE U HRVATSKOJ: PLENKOVIĆ PORUČIO MILANOVIĆU DA BI MU BILO BOLJE DA POŠTUJE DAN DRŽAVNOSTI

Published in Svijet

Premijer Hrvatske Andrej Plenković uoči sjednice Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije rekao je novinarima da projekt obnove Sistema vodoopskrbe ide prema planu, a komentirao je i izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića.

 


Slavko Midzor/PIXSELL
 
 
  • Lokalna samouprava ulaže u vodoopskrbu. Smatramo da će dio lokalne samouprave u područjima blizu granica imati kvalitetniji sustav vodoopskrbe. To je dio naše politike ulaganja u vodoopskrbu u Karlovačkoj županiji. Karlovačka županija je posebno važna s obzirom na poveznicu između kontinentalne i primorske Hrvatske, rekao je premijer Andrej Plenković, prenosi N1.

Upitan kako komentira izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je danas rekao da su jučerašnje premijerove izjave da “za sve treba imati iste aršine” opasne, Plenković je rekao:

 
  • On ima zanimljive logične konstrukcije. Bilo bi mu bolje da poštuje Dan državnosti nego da izmišlja konstrukcije koje ne stoje. Samo treba imati ista mjerila prema svima, nema pritiska.
  • U poziciji ministra Tomislava Ćorića ne vidi ništa sporno. Na upit smatra li ga utegom, premijer kaže: Šlank je. Tu je ministar, zaslužan je za realizaciju ovog projekta i brojne druge. Bit će na listi u 7. izbornoj jedinici.

Istočna Bosna