Print this page
20
Maj

TUČA NASRED CESTE U ZAGREBU: UDARALI SE ŠAKAMA, GANJALI AUTIMA

Published in Svijet

Stajali su na crvenom na semaforu, posvađali se, izašli van iz vozila i počeli se mlatiti. U tuči između dva muškarca uletjele su i žene. Okolnosti sukoba na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik još se utvrđuju.

 
 

Nepoznati muškarci potukli su se na semaforu na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu oko 14 sati u srijedu, potvrdili su za 24sata iz zagrebačke policije. Svjedok koji je poslao video snimke i koji ih je razdvajao je ispričao šta se dogodilo.

 

Video tuče možete pogledati OVDJE.

 

  • Svi su sjedili u autu, ja sam izašao van da ih smirim i razdvojim. Ne znam koji je tačno razlog, ali su se odjednom počeli žestoko mlatiti, a uletjela je i žena od jednog muškarca  – ispričao je.

Nepoznati muškarci potukli su se na semaforu na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu oko 14 sati u srijedu, potvrdili su nam iz zagrebačke policije.

 

Svjedok je ispričao kako je na križanju bilo oko 15 automobila i niko nije izlazio kako bi ih zaustavio. Nakon nekog vremena, on je izletio van kako bi pokušao smiriti dvojicu muškaraca. Kasnije je snimio video.

  • Nakon što sam ih smirio i nagovorio da uđu svaki u svoj auto, vozač Opel Corse je odlučio na kraju udariti vozača iz crnog Audija i nastavio dalje bježati  – dodao je.

Očevici pretpostavljaju kako je razlog svega bila saobraćajna svađa zbog oduzimanja prednosti koja se otela kontroli.

 

Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti.