18
Decembar

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: SVAĐA POČELA U AUTU, DJEVOJKA UBODENA SEDAM PUTA, BORILA SE SVE DO SMRTI

Published in Svijet

Đurica Tadić /24/ iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mjestu Milicu Bajić /20/ iz Trošelja kod Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

 


 

Kako ATV saznaje njih dvoje su odnedavno u vezi, a jučerašnji dan su proveli zajedno, a prije brutalnog ubistva i samoubistva mladi par se vozao automobilom.

On ju je potom odvezao do lokalnog groblja, gdje ju je iz za sada nepoznatih razloga prvo ubo nožem u kuk. Djevojka je pokušala da pobjegne, ali ju je ubica stigao te ubo u predjelu rebara i potom masakrirao, saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Nakon što je počinio brutalno ubistvo, Tadić je pozvao oca te mu kratko rekao da se njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi.

 

Otac je pozvao svog drugog sina, te su se zajedno sa još jednom osobom uputili na lokaciju koju mu je rekao Đurica te zatekli stravičan prizor.

Đurica se objesio na drvo ispred vikendice, a njeno tijelo nađeno je na livadi pored.

Koliko su bile stravične scene na mjestu zločina, osobi koja je pošla sa ocem i bratom je pozlilo.

 

KAKO JE DOŠLO DO ZLOČINA

 

Kada je upitanju motiv, niko nije siguran, ali prepričavaju da su scene na licu mjesta bile užasne.

– Oni su se u utorak vozali sa njenim autom i vjerovatno je tada došlo do neke svađe između njih. Tadić je zatim uzeo neki veći kuhinjski nož i počeo da ubada po tijelu Milicu – kaže je jedan od očevidaca.

Automobilom su sa glavnog puta skrenuli i otišli u zaseok Stegića Prud.

– Vjerovatno je on vozio njen automobil i zatim je parkirkao kraj jedine kuće na tom putu. Tu se zaustavio i vjerovatno je još nekoliko puta ubo nožem. Prema onom što se moglo vidjeti na licu mjesta, djevojka se očigledno borila sa njim. Vozilo je bilo puno krvi, ali je ona u toj borbi uspjela i izaći iz automobila – kaže sagovornik Srpskainfo.

Njeno tijelo je nađeno odmah pored automobila, a ubica joj je doslovno rasporio stomak nožem.

– Osim toga, po tijelu je bilo još uboda nožem. On je valjda tada nazvao nekog iz svoje porodice i rekao šta je uradio i da će se ubiti. Brat i otac su odmah krenuli prema njemu, ali nisu stigli na vrijeme. Tijelo je nađeno obješeno na drvo, svega 30-tak metara od Miličinog tijela – ističe sagovornik.

Last modified on srijeda, 18 Decembar 2019 23:14

Istočna Bosna