You are here:NaslovnaVijestiSvijetPUSTIO KĆERKU DA SE UDAVI: NIJE DOZVOLIO SPASIOCIMA DA JE SPASE IZ POTPUNO KRETENSKOG RAZLOGA!
12
August

PUSTIO KĆERKU DA SE UDAVI: NIJE DOZVOLIO SPASIOCIMA DA JE SPASE IZ POTPUNO KRETENSKOG RAZLOGA!

Published in Svijet

Muškarac iz Azije gledao je kako mu se kćerka stara 20 godina davi na plaži u Dubaiju! Da nesreća bude veća, on je odgovoran za smrt svoje kćerke jer nije dozvolio spasiocima da je izvuku iz vode.

Naime, on je fizički spriječio spasioce na plaži da je izvuku iz vode. Kao opravdanje naveo je to da bi ona "bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali".

Neimenovani muškarac je uhapšen i protiv njega su nadležni pokrenuli krivični postupak, jer je svojim djelovanjem direktno doveo do smrti svoje kćerke, prenosi Telegraf.

- Azijat je poveo svoju suprugu i djecu na plažu, kako bi uživali u pikniku i zabavljali se. Djeca su bila u vodi kada je 20-godišnjakinja iznenada krenula da se davi, vrištala je i tražila pomoć - ispričao je poručnik Ahmed Burgibah, zamjenik direktora policije u Dubaiju.

- Dva spasioca bila su na plaži i potrčali su da pomognu djevojci. Otac je visok i snažan muškarac, krenuo je da se bori sa njima, povukao ih je i spriječio da joj pomognu, potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više volio da mu je kćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci - nastavio je priču pod snažnim utiskom i dodao:

- Ovo je jedan od incidenata koje nikada neću zaboraviti. Šokiralo je i mene i sve ostale koji su uključeni u slučaj - rekao je policajac.

IB.com/Foto:Ilustracija