13
Februar

DETALJI NEVJEROVATNE POTJERE ZA RAZBOJNICIMA: ‘AUDIJEM’ SLETJELI U KANAL, PUCALI NA POLICIJU, A ONDA SMISLILI NOVI PLAN ZA BIJEG

Published in Svijet

Na lokalnom putu u Novom Selu, nedaleko od Vrnjačke Banje, u četvrtak uvečer dogodila se prava filmska potjera i pucnjava, u kojoj na sreću niko nije povrijeđen.

 

Navodno, policija je u ovom selu primjetila parkirani automobil marke „audi“ koji je imao zrenjaninske tablice i u njemu dvojicu muškaraca. Nakon pokušaja da ih policajci legitimišu, oni su dodali gas i dali se u bijeg!

 
  • ‘Audi’ je inače bio ukraden u Lučanima prije 4-5 dana, a isti je primjećen prije nekoliko dana i u jednom selu kod Kraljeva u kojem su dvojica muškaraca upala u prodavnicu sa pištoljem i odnijela tridesetak hiljada dinara – priča za „Blic“ izvor iz policije.

Ali, u toku jurnjave po lokalnom putu u Novom Selu, automobil sa razbojnicima sletio je u kanal. Nekoliko sekundi kasnije počela je pucnjava!

  • Jedan od razbojnika je počeo da puca na policajce čim su izašli iz “audija”. Policajci su reagovali i uzvratili paljbu! Ali ni tu nije bio kraj, jer su njih dvojica počeli pješice da bježe. Uleteli su u jedno dvorište i vidjeli da je ključ ostavljen u automobilu. Seli su u kola i pokušali da pobjegnu, međutim policijskim automobilom policajci su im preprečili izlazak – priča izvor “Blic”.

Naoružani razbojnici nisu odustali ni tad! Kolima su pokušali da se provuku i par sekundi kasnije su i drugim vozilom opet upali u kanal!

  • Nakon toga su uhapšeni, a pištolj je pronađen kod njih – ispričao je ovaj izvor.

Uhapšeni muškarci starosti 35 i 32 godine privedeni su u policijsku stanicu u Vrnjačkoj Banji. O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo i u toku je intenzivan operativni rad na rasvetljivanju svih okolnosti pod kojima su se pucnjava, a potom i policijska potjera dogodili.

Zanimljivo je da su odranije poznati policiji po sitnijima krađama i razbojništvima. A postoji mogućnost da se nakon njihovog hapšenja rasvijetle još neki slučajevi u okolini Kraljeva.

Istočna Bosna