06
Septembar

KĆERKA POZNATE GLUMICE POZIRALA U DONJEM VEŠU, FANOVI JOJ PORUČILI DA JE ISTA MAMA

Published in Svijet

Rumer Willis, najstarija kćerka američke glumice Demi Moore i glumca Brucea Willisa čestitala je na svom Instagram profilu rođendan brendu Kim Kardashian West. Tom prilikom je pozirala u donjem vešu ovog brenda.

 


 
 
 

Njeni pratitelji su pohvalili njen izgled i kazali joj kako jako sliči majci. Svidjelo im se i to što je Rumer prirodna ljepotica. Također su joj kazali kako je steznici brenda Kim Kardashian uopće nisu potrebni.

 
  • Imaš istu kosu kao majka, a i lice. Baš puno ličite. Da nisam vidjela o čijem se profilu radi, zasigurno bih pomislila da je to neka njena starija fotografija – istaknuli su pratitelji.

Nedavno je Rumer otkrila i kako ona i njena majka nisu tri godine razgovarale, kada je bila u braku s glumcem Ashtonom Kutcherom.

  • Bila sam ljuta, pogotovo na Ashtona. Imala sam osjećaj da mi je uzeo nešto što je moje. Kad je naša mama željela još jedno dijete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, da joj pomognem. Tada sam shvatila da trebam popraviti naš odnos – kazala je Rumer.

Istočna Bosna