Print this page
12
Februar

SAINT LOUIS - NOVI DETALJI UŽASA: BOSANKA AJLA 11 PUTA IZBOLA TAKSISTU (VIDEO)

Published in BiH

Američka policija je uhapsila 21-godišnju Ajlu Zekan. Sumnjiči se da je izbola vozača taksija.

 


 

 

Policija u Saint Louisu je 8. februara uhapsila djevojku zbog napada na taksistu. Napad se desio 4. februara u Missouriju, piše NY Post.

 

Taksistu je izbola nožem 11 puta, naveli su iz policije. Nanijela mu je povrede na licu, ruci, grudima, ramenima i donjem dijelu tijela. U trenutku napada je sjedila na stražnjem sjedištu. Napadnuti muškarac je identificiran pod imenom Inam Allah Khattak.

 

Kada je izašao iz vozila u cilju da pronađe pomoć, Zekan se odvezla taksijem. Automobil je kasnije pronađen 16 kilometara od mjesta napada.

 

 

Policija tvrdi da je beskućnica. Tereti se za oružani napad i neovlašteno korištenje motornog vozila.

 

Khattak se prisjetio da ga je iznenada napala.

 

“Drago mi je da sam živ”, rekao je 47-godišnjak.

 

Ovaj taksista, poznat pod nadimkom Sunny, je istakao da je Zekan tražila od njega da ga odveze do obližnje trgovine želeći da kupi cigarete. Nakon što joj je odbijena kartica kojom je pokušala platiti vožnju, rekla mu je da je odveze do garaže gdje će, kako je kazala, njen otac platiti.

 

“Rekao sam joj: Platit ćete mi za 30 dolara, zar ne? Odgovorila mi je da će platiti 35 dolara i da je odvezem do njene kuće gdje će njen otac platiti”, ispričao je iz svog bolničkog kreveta.

 

Nakon toga je uslijedio napad.

 

“Poručila mi je da me želi ubiti”, dodao je.

 

Khattak je tu noć mijenjao svog kolegu. Tvrdi da napad nije isprovocirao na bilo koji način. Nakon napada, otrčao je do obližnje kuće gdje je zatražio pomoć.

 

Porijeklom je iz Pakisana. Već 14 godina radi kao taksista, navodi NY Post.

 

Last modified on srijeda, 12 Februar 2020 20:52