07
Decembar

DANAS KIŠA I OBLAČNO VRIJEME, A EVO KAKVO NAS OČEKUJE NAREDNE SEDMICE

Published in BiH

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Lokalno može pasti veoma malo kiše.

 

Ilustracija
 

Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4 stepena, na jugu zemlje od 5 do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11 stepeni, na jugu zemlje do 15 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka oko 1 stepen, a najviša dnevna temperatura zraka oko 8 stepeni.

 

Sutra u Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 14°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne lokalno malo kiše može pasti na području Hercegovine, zapada i sjeverozapada Bosne. Kiša u većem dijelu zemlje u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. U noći na utorak vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U nizinama slaba kiša, na planinama slab snijeg. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini jaka bura. Temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje od 6 do 11°C.

Istočna Bosna