02
Decembar

BANJA LUKA - Lakovjerna žena zbog gatare ostala bez 25.000 KM

Published in BiH

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Slijedi podnošenje izvještaja zbog počinjenog krivičnog djela

 

Banjalučanka je policiji prijavila da ju je mlađa ženska osoba prevarila za nevjerovatnih 25.300 maraka.

 

– Nadležnoj policijskoj stanici Policijske uprave Banjaluka, od strane oštećene osobe prijavljeno je da je na kućnu adresu došla nepoznata ženska osoba, mlađe životne dobi, te joj saopštila da će iz njene kuće ubrzo neko umrijeti, te da ona može skinuti tu magiju uz naplatu usluge. Oštećena osoba je iznijela novac u iznosu od oko 25.300 KM – saopštili su iz PU Banjaluka.

Nakon toga, kako navode iz policije, ženska osoba je zatražila od oštećene da joj donese potrebne stvari za skidanje magije, a potom iskoristila njeno odsustvo i udaljila se u nepoznatom pravcu.
Policijski službenici, Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve mjere i radnje na pronalasku počinioca krivičnog djela prevara.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Slijedi podnošenje izvještaja zbog počinjenog krivičnog djela.

 

Policijska uprava Banjaluka, apeluje na sve građane da čuvaju svoju imovinu, te da zaštite sebe od ovakvih i sličnih krivičnih djela.

Istočna Bosna