14
Avgust

Baby party: Plava Poliklinika slavi treći rođendan porodilišta i priređuje veliku proslavu!

Published in BiH

PZU Plava Poliklinika koja je otvaranjem privatnog porodilišta omogućila rođenje djeteta uz stručnost multidisciplinarnog tima u toplom okruženju usredotočenom na buduću majku, slavi treću godišnjicu rada porodilišta!

 

baby party 2019

 

Tim povodom Plava Poliklinika i ove godine tradicionalnim "Baby party-em" obilježava svoj rođendan i priređuje proslavu za pamćenje!


"Iza nas je još jedna uspješna godina rada porodilišta, koja ne bi bila moguća bez povjerenja naših porodilja širom BiH i inostranstva. Iz tog razloga smo odlučili da svim našim bebama i porodiljama, iz proteklih godina rada porodilišta, priredimo najbolji "Baby party" do sada uz sada uz bogat program, iznenađenja i poklone. " - istakli su iz Plave Poliklinike


Rođendanska zabava zakazana je za nedjelju 08.09.2019. sa početkom u 13:30 sati u Kongresnoj dvorani hotela Mellain u Tuzli. Najmlađi posjetitelji će moći uživati u kutku za igranje, druženju sa klaunom, animatorima i facepaintingu dok mame i porodilje očekuju edukativne radionice, predavanja, takmičenja kao i nagradna igra u kojoj će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.


Sponzori događaja su: Alma Ras, NLB banka, Baby centar, Avent, Violeta, Hemofarm, Mustela, Podravka, Bio Technology and Genetics, Oktal Pharma, Meditas i Salvus.

 

IB.com

Istočna Bosna