28
Januar

ŽIVINICE: Bivši kantonalni ministar pijan razbijao u kafani i psovao vlasniku

Published in BiH

Nakon što su video snimci sa nadzornih kamera objavljeni, privukli su veliku pažnju javnosti, brojne osude komentare

Bivši ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva TK Abdulah Zukić protiv kojeg je otvoren predmet u Tužilaštvu TK skupa sa još nekoliko osoba napravio je incident u ugostiteljskom objektu “Avenija” u Živinicama.

Nakon što su video snimci sa nadzornih kamera objavljeni, privukli su veliku pažnju javnosti, brojne osude komentare.

“Zukić je sjedio i konzumirao alkohol sa svojim kolegom vijećnikom Ćazimom Mulićem. Konobar mi je prišao i rekao da oni razbijaju. Nakon što sam im prišao i rekao da ne razbijaju jer ja nemam da kupujem ponovo što uništavaju, on mi je uz pogrdne riječi rekao da idem od stola. Izmakao sam se i nisam znao šta da radim. Došli su tu da mi naprave problem, a ja ne znam iz kojeg razloga”, izjavio je ranije za Tuzlanski.ba Aldin Paprikić vlasnik kafića “Avenija” u Živinicama.

Tim povodom na svom Facebook profilu oglasio se i vlasnik ugostiteljskog objekta Aldin Paprikić, koji se ograđuje od bilo koje vrste povezivanja onoga što desilo sa politikom i političkim partijama:

– Lično se ograđujem od svakog vida političke zloupotrebe incidenta koji se desio u mom ugostiteljskom objektu. Ne želim da se ovaj slučaj politizuje, nego da riješim problem koji ugrožava egzistenciju mojih uposlenika i mene lično. Izvinjavam se svojim gostima na neprijatnostima koje su doživili. Hvala na razumijevanju, navodi se u postu.

Istočna Bosna