05
Maj

PRIJE NEGO ŠTO ĆE SE UBITI EDMIR EFENDIĆ OBJAVIO PORUKE NA FEJSU

Published in BiH

Kako nezvanično doznajemo, Efa je danas sebi pucao u glavu, a njegovi najbliži ne slute razlog samoubistva.

Edmir Efa Efendic 300x200

Edmir je radio kao izbacivač u jednom ugostiteljskom objektu, a bio je student Sarajevske Škole za nauku i tehnologiju.

 

– Ova tragedija potresla je veliki broj Sarajlija, jer je dobronamjerni Efendić uvijek bio srdačan prema znanima i neznanima, prenosi “Doznajemo“.

 

POLICIJA. Kako su potvrdili iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo (KS), tijelo je pronađeno oko 18:35 sati.

 

– Beživotno tijelo je pronađeno na Ilidži. Ekipe su na terenu i vrše uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više informacija – naveli su iz sarajevske policije.

 

PORUKE. Edmir je već par dana na društvenoj mreži Facebook ostavljao poruke koje su mogle slutiti na tragediju. Sinoć, samo par sati prije nego što je podigao ruku na sebe uz kratko “Laku noć…” postavio je pjesmu Dine Merlina ‘Laku noć moja mala barbiko’.

objave 768x458

Prvog maja je objavio pjesmu Ace Lukasa ‘ Da podnesem bol’, u čijim stihovima se spominje: “Da podnesem bol i na nogama izdržim, sve bih ponovo samo da tebe zadržim…”

 

Dan ranije, 30. aprila objavio je sliku na kojoj piše: “Svi smo mi nekome ništa”, a Edmir je kao opis dodao: “Nažalost”.

 

29. aprila, Efendić je postavio dvije objave na Facebooku. Jedna je numera Tropico Banda ‘Samo idi’, a druga Lukasova pjesma ‘A kada odem…’

 

Jedna od prvih objava koja je mogla slutiti na tragediju postavljena je prije 15-ak dana. Edmir je tada uz pjesmu ‘Only God Can Judge Me’ istakao dio: “Radije bih umro kao čovjek, nego živio kao kukavica. Samo mi Bog može suditi”.

 

Također, na Facebook je prije par dana postavljao video klip snimljen u vožnji, a u pozadini se čuju pjesme Saše Kovačevića ‘Bez tebe me nema’ i Magla Benda ‘Samo se noćas pojavi’.

 

Edmir je radio kao izbacivač u jednom ugostiteljskom objektu, a bio je student Sarajevske Škole za nauku i tehnologiju.