16
Januar

Pretežno oblačno u narednim danima, u utorak moguće padavine u Bosni

Published in BiH

U utorak meteorolozi najavljuju pretežno oblačno vrijeme, u Bosni sa susnježicom i slabim snijegom

 

U subotu ujutro je u Bosni bilo pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ), prenosi Anadolu Agency (AA).

 

nedjelju je prije podne najavljena magla ili niska oblačnost u Krajini, na sjeveru i po kotlinama centralne i istočne Bosne. Razvedravanje u drugom dijelu dana. U ostalim područjima sunčano. Vjetar slab, u Bosni južnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 4 i 1, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje od 8 do 12 stepeni Celzijusa.

 

ponedjeljak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab, prije podne jugo. U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 4 i 1, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu zemlje od 7 do 11 stepeni Celzijusa.

 

utorak meteorolozi najavljuju pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i slabim snijegom. U Hercegovini bez padavina. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 2 i 4, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje od 7 do 11 stepeni Celzijusa.

Last modified on nedjelja, 16 Januar 2022 10:05

Istočna Bosna